Firma van Buiten

Firma van Buiten is een cateringbedrijf waarbij voornamelijk met producten uit de streek wordt gewerkt. Naast catering houden zij zich ook bezig met productiewerk voor horecabedrijven.

Arbeidsreïntegratie 

Firma van Buiten streeft ernaar om de afstand naar de arbeidsmarkt een stuk kleiner te maken door middel van leer-werkplekken. De deelnemers doen veel werkervaring op, maar daarnaast krijgen zij ook de kans om een erkend diploma te behalen. Firma van Buiten is als leer- werkbedrijf, altijd op zoek naar geschikte plekken op de reguliere arbeidsmarkt.  

Productiewerk voor de horeca 

Firma van Buiten biedt de mogelijkheid aan horecaondernemers om het mise en place werk op een maatschappelijk verantwoorde manier uit handen te geven. Na het aanleveren van uw eigen recepturen gaat de Firma van Buiten aan de slag. Op deze manier wordt uw unieke recept op een maatschappelijk verantwoorde wijze bereid en behaalt u het gewenste rendement.

Catering

Bij Firma van Buiten kunt u terecht voor streekgebonden hapjes en gerechten. Hierbij kunt u denken aan hartige taarten, verse soepen, borrelhapjes, zoete taarten, muffins, salades, etc. Alle gerechten worden gemaakt met producten van het seizoen. Zo is er elk seizoen een ander assortiment. Firma van Buiten biedt mogelijkheden op haar eigen vernieuwde locatie, maar ook bij u thuis of op het werk. Zij denken graag met u mee!

Streekproducten

Delft en omgeving heeft een keur aan unieke, lekkere streekproducten. Firma van Buiten gaat graag aan de slag met deze producten. Op dit moment werken wij al nauw samen met een aantal van deze unieke leveranciers. Graag maken wij samen de wereld een stukje kleiner, door deze producten dichter bij de stad te brengen.

Voor meer informatie ga naar www.firmavanbuiten.nl

firmavanbuiten 

Deze pagina delen: