Chocolade workshops

Een lekker ontbijt, lunch, high tea of diner in het Stads-Koffyhuis gecombineerd een chocolade workshop. Chocolaterie de Lelie verzorgt samen met het Stads-Koffyhuis een aantal smakelijke arrangementen.

Let op: U boekt deze arrangementen bij chocolaterie 'de Lelie' voor vragen dient u contact op te nemen met de chocolaterie.

Lunch arrangement

Een leuke combinatie van een lekkere lunch bij het Stads-Koffyhuis en een workshop bij chocolaterie de Lelie. De lunch bestaat uit een kop soep van de dag en een broodje uit het assortiment 'lekkerste broodje van Nederland'! De lunch is inclusief een glas jus d’orange en een kop koffie of thee. Naast deze lunch kunt u kiezen uit een workshop naar keuze. Deze kan voor of na de lunch worden gehouden.
Meer info en prijs

Diner arrangement

Een leuke combinatie van een diner bij het Stads-Koffyhuis en een workshop bij chocolaterie de Lelie. Om 17.30 uur staat uw tafel klaar bij het Stads-Koffyhuis. U heeft de keuze uit een kip- of runderspies of een vegetarische maaltijd. De spies wordt geserveerd met aardappelpartjes en een frisse salade. Dit diner is inclusief een consumptie. Naast dit diner kunt u kiezen uit een workshop naar keuze, aanvang 19.00 uur bij de Lelie.
Meer info en prijs

Pannenkoek specialiteiten arrangement

Geniet van één van de pannenkoek specialiteiten van het Stads-Koffyhuis en beleef daarna een chocoladeworkshop bij chocolaterie De Lelie. Om 17.30 uur staat uw tafel klaar bij het Stads-koffyhuis. U heeft de keuze uit de 'Vitamine' pannenkoek, 'Delflandse' pannenkoek of één van de andere bijzondere pannenkoeken van het Stads-Koffyhuis. Inclusief een consumptie (fris, tapbier, wijn of jus d’orange).Naast dit diner kunt u kiezen uit een workshop naar keuze, aanvang 19.00 uur bij de Lelie.
Meer info en prijs

High tea arrangement

Een leuke combinatie van een lekkere high tea bij het Stads-Koffyhuis en een workshop bij chocolaterie de Lelie. De high tea bestaat uit onder andere diverse zoete en hartige hapjes zoals brownies, wraps, slagroomsoesjes en sandwiches. Ook kunt u onbeperkt verschillende smaken thee drinken.Naast deze high tea kunt u kiezen uit een workshop naar keuze. Deze kan voor of na de high tea worden gehouden. De high tea kan zowel voor als na de workshop plaatsvinden, alleen niet tussen 12.00 en 14.30 uur.
Meer info en prijs

Voor boekingen en informatie kunt u
terecht op de website van chocolaterie de Lelie.

ben 4796
choc 73
Chocoladeworkshop bij de Lelie

Deze pagina delen: