Expositie 15 februari - 21 maart

Terug naar overzicht

kunstsuper

Van 15 februari t/m 21 maart exposeren in het Stads-Koffyhuis 13 kunstenaars die deelnemer zijn van de Kunstsuper Delft.
De Kunstsuper Delft is een eigenzinnige plek waar kunstenaars hun werk kunnen tonen en verkopen. Je vindt er o.a. keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, viltobjecten, fotografie en mixed media.
De Kunstsuper Delft wordt gerund door de kunstenaars met hulp van vrijwilligers. Doordat de kunstenaars zelf ook regelmatig in de Kunstsuper Delft aanwezig zijn, kan de bezoeker met hen in contact komen. Het merendeel van de objecten die in de Kunstsuper te koop zijn, is uniek en handgemaakt.
Voor deze expositie hebben we een keuze gemaakt uit onze 2-D kunstenaars.
De kunstenaars die deelnemen aan deze expositie zijn: Aafke Buitelaar, Arianne Kerkstra, Bart Bordes, Caroline van Kooij, Fabiana Nobbe, Fred Breebaart, Hiske Kamminga, Lennie de Boer-Dirksen, Maurits Pekelharing, Paul Bartels, Shahaila Winklaar, Sonja Zwennes en Winnie de Keizer.
Meer informatie over deze 13 kunstenaars (en over de overige kunstenaars die deelnemen in de Kunstsuper) vindt u op onze website: www.kunstsuperdelft.nl
Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een van de tentoongestelde werken dan kunt u daarvoor terecht in de
Kunstsuper Delft St Agathaplein 4 2611HR Delft
De Kunstsuper is geopend: di-vr 11.00 tot 17.30 za-zo 11.00 tot 17.00.
U kunt ook mailen via info@kunstsuperdelft.nl

Deze pagina delen: